AJANKOHTAISTA


18.5.2021

Tervehdys Jäsen,

Keuruun Urheilukalastajien vuosikokousta ei koronatilanteen vuoksi saatu pidettyä tänäkään vuonna, toivottavasti tilanne on ensi vuonna jo parempi, ainakin näyttää siltä.

Hallitus on nettikokouksessa päättänyt että kuluva vuosi mennään vanhoilla säännöillä ja maksuilla.

Muistin virkistämiseksi tässä tietoa vuoden 2019 vuosikokouksen päätöksistä, joilla siis mennään tänäkin vuonna.

  • Seuran puheenjohtajaksi valittiin Ismo Korhonen ja varapuheenjohtajaksi Jari Hyvönen.
  • Hallitukseen jäseniksi valittiin Anne Korhonen (rah.hoitaja), Heikki Pirkkalainen, Markku Niiranen ja Timo Aho.
  • Jäsenmaksu vuodelle 2021 on 65 €, eläkeläisiltä ja alle 15 vuotiailta 40 €. Perhejäsenyys jäsenmaksu on 75,- €, vieraslupa 20 € (jäsenen oltava mukana). Liittymismaksu uusille jäsenille on 50 €, liittymismaksua ei peritä alle 18 v. Ikäisiltä.

Perhejäsenyys antaa seuran jäsenyyden toiselle vanhemmista (1 ääni/jäsenyys päätösten teossa) mutta oikeuttaa myös toisen vanhemman sekä lapset (alle 15v.) kalastamaan saman aikaisesti koskella jäsenen kalastuskiintiöön (2 kalaa/vrk ja 3 / viikko). Tavoitteena perhejäsenyydellä on saada koko perhe viihtymään koskella ja antaa myös puolisolle mahdollisuuden kalastukseen.

  • Vapaavuosimaksu 20,- €, voi käyttää vain kerran jos ei kalasta koko kautena, mutta säilyttää jäsenyyden. Enää ei ole ns. vapaavuotta jos ei kalasta, vaan tuo 20,- € tulee maksaa myös vaikka ei kalastaisi sinä vuonna koskella lainkaan. Tarkoitettu esim. sairastapauksiin ja työkomennuksia / opiskelua, tms. varten ja seuraavana vuonna on jäsenmaksu maksettava normaalisti, tällöin ei tarvitse maksaa uudelleen liittymismaksua.
  • Taimenen alamitta rasvaeväleikatulla 50 cm. Rasvaevällinen luonnontaimen ja Harjus rauhoitettu. Jäsenkohtainen saalisrajoitus 2 kalaa / vuorokausi ja 3 kalaa / viikko. Rajoitus koskee siis vain sallittuja istutuskaloja (kirjolohi, rasvaeväleikattu taimen yli 50cm), ei esim. haukea, ahventa, kuhaa ym.
  • Kirjolohta istutetaan koskeen vähintään 2 krt, kuitenkin rahatilanteen mukaan, ellei vesitilanne sitä estä.
  • Eli muista maksaa jäsenmaksusi ajoissa ennen avajaisia!

JOS TIEDÄT JÄSENEKSI SEURAAN HALUAVIA NIIN OTA YHTEYS ! JÄSENHANKINTA KÄYNNISSÄ !

Vääränkosken kalastuskausi alkaa la 22.5.2021 klo 00,00. Koronamääräysten takia ei ole perinteistä klo 10:n siivoustalkoota eikä klo 12:n avaustapahtumaa.

HUOM ! ISTUTUSRAUHOITUS ALKAA 17.5 ja päättyy 22.5.

Tuona aikana on kaikki kalastus koskella kielletty.


Ismo Korhonen, pj
ism372.ik(at)gmail.com

Kohta nappaa!
Kuvat: Arkisto
08.2020
KEURUUN YHTEISKOULUN KALASTUSKERHO KÄVI KOSKELLA KALASSA

Saaliina oli tällä kerralla ahvenia, jotka nappasivat koskesta. Suvannossa oli varmasti kirjoja, mutta päivä oli lämmin ja kalat pohjassa. Sieltä emme niitä tavoittaneet. Taimenen rauhoitus alkaa ensi tiistaina klo 00.00. Kirjot eivät nauti rauhoituksen suojaa, joten tervemenoa heittelemään.